Web Analytics

Wierook

Wierook

Waarom branden we wierook?

Er zijn veel redenen om wierook te branden. Veel mensen gebruiken het vanwege de lekkere en kalmerende geur die vrijkomt tijdens het branden. Het is een aangename geur en heeft naast lichamelijk ook een krachtig psychologisch en spiritueel effect. De aromatische rook die er vanaf komt, activeert je zintuigen.

Wierook is erg populair in verschillende religies en culturen en wordt vaak gebruikt bij ceremonies. Echter, vandaag de dag wordt wierook steeds meer gebruikt om er simpelweg van te genieten, het huis te verfrissen en te reinigen van negatieve energie of te ontspannen. Andere toepassingen zijn aroma- en geurtherapie, meditatie, extra sfeer en zelfs tegen nare geurtjes en insecten. Wierook is bij ons verkrijgbaar in vele kleuren, vormen en maten. Voor elk wat wils!

De samenstelling van wierook

De meeste wierookstokjes en kegels zijn een mix van natuurlijke ingrediënten zoals aroma’s, gommen, harsen en houtskool. Specerijen, kruiden, en essentiële oliën worden toegevoegd voor de geur. En dan heeft elke wierooksoort ook nog zijn eigen unieke samenstelling.

Link toevoegen

Link toevoegen